Toimitusehdot

Toimitusehdot

Näitä sopimusehtoja sovelletaan verkkokaupan yhteydessä Internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa.
Verkkokaupassa myydään tuotteita yrityksille, täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä holhoojan suostumuksella myös 15-18 -vuotiaille kuluttajille. Tilaajalla (ja alaikäisen henkilön kohdalla hänen huoltajallaan) on oltava voimassaoleva sähköpostiosoite.


1. Tuotehinnat

Kaikkien myytävien tuotteiden hintoihin sisältyy arvonlisävero. Hinnat ovat näkyvillä kunkin tuotteen yhteydessä. Myyjä vastaa sivuilla olevien tuotehintojen oikeellisuudesta

2. Tilaus

Asiakas voi tilata ilman tiliä/rekisteröitymistä. Tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä, kun ostoskorissa on ladattava tuote, vaan tilaajan on muodostettava tili.
Tilauksen toimitusta varten tarvitaan tilauslomakkeella pyydetyt yhteystiedot.
Asiakas vastaa tilauksen yhteydessä antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostitse. Kauppasopimus tulee sitovasti voimaan vasta, kun myyjä on vahvistanut tilauksen sähköpostitse. Toimituksen katsotaan tapahtuneen, kun asiakkaalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.

3. Holhoojan hyväksyntä

Mikäli asiakkaana on alle 18-vuotias henkilö hänen tulee pyytää lainmukaisen holhoojansa suostumus tuotteiden tilaamiseen. Tällöin tilauslomakkeessa tulee ilmoittaa holhoojan nimen lisäksi myös hänen sähköpostiosoitteensa.

4. Maksuehdot ja toimitustapa

Tilaukset toimitamme kirjeenä postiennakolla tai ennakkomaksulla (tilisiirto) maksettaessa .
Ladattavat tuotteet vain ennakkomaksulla.
Ladattavista tuotteista maksun saatuamme tilaajalle lähetetään sähköpostilla  ns. latauskoodi jota käyttämällä tuotteet ovat ladattavissa.
Toimituskuluja ei peritä. Toimitusaika n. 3 työpäivää tilauksesta. Yrityksille myös laskuun. Laskutusta varten ota yhteys ensin sähköpostilla.

5. Palautusoikeus

Verkkokaupassa myytävillä tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus sillä edellytyksellä, että tuote on yhä käyttämätön.
Käytä etusivun "Tuotepalautukset" linkkiä tietojen antoon.
Palautus voidaan tehdä postitse maksamalla postimaksu ja liittämällä tilauksen yhteydessä toimitettu pakkauslista mukaan lähetykseen.
Tuotteiden hinta maksetaan suoraan asiakkaan tilille.

6. Tuotteen vaihtaminen

Tuotteen vaihtaminen tapahtuu tekemällä ilmoitus asiasta etusivun "Tuotepalautukset" linkin kautta ja palauttamalla viallinen tai väärä
tuote postin kautta asiakaspalautuksena (ks. edellinen kohta).
Ilmoita myös mihin haluat vaihtaa.

7. Muuta

Asiakkaan tilauksen tekemisen jälkeen ei myyjällä ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.
Valitukset sekä tiedustelut tilauksista, palautuksista ja toimituksista tulee lähettää sähköpostitse. Laskuja ja laskutusta koskevat tiedustelut tulee lähettää sähköpostitse.

Powered By OpenCart
Humble House Records verkkokauppa © 2019